Fontos hírek

Fontos hírek

Újabb információk, hírek

2016. április 05. - FőzőMaci

Tisztelt Szülők!

E hét szerdán (6-án) a 6. órában próbáljuk a „Kire ütött ez a gyerek” darabunkat. Kérem, a gyerekek hozzák magukkal a megbeszélt kellékeket!

Csütörtökön a 2. és 3. szünetben a 110-es terem padjait tisztítjuk meg. Aki tud, hozzon magával tisztítószert (az összefirkált padokat pucoljuk meg – minden osztály a saját termét).

A jövő héten, hétfőn (11-én) a 6. órában próbálunk. Szerdán (13-án) jelmezes házi főpróbát tartunk. A teljes műsoros főpróba az egész iskolának csütörtökön (14-én) délelőtt lesz a Csili színháztermében. Kérem, mindenki hozzon magával erre a napra 2 db vonaljegyet, vagy bérletet! A Lázár Nap április 15-én, pénteken lesz a Csili színháztermében, 16 órától. A tanulók számára ingyenes, az érdeklődő felnőttek 500 Ft-ért vásárolhatnak meghívót. Ha valaki kér, kérem jelezze!

Pap Erzsébet tanárnő nyílt matematika órát tart az osztállyal április 13-án szerdán az 1. órában. Kérem, aki szeretné megtekinteni, 7:40 és 7:50 között érjen be a matematika terembe (116-os). Becsengetés után már ne menjenek be, ne zavarják ezzel az óra menetét.

  1. április 5. Üdvözlettel:

Főző Attila of.

süti beállítások módosítása