Fontos hírek

Fontos hírek

Emlékeztető a szülői értekezleten elhangzottakról

2016. május 24. - FőzőMaci

- A következő tanévtől az osztály osztályfőnöke Dr. Kovács Andrásné (Zsuzsa néni) lesz, én pedig a helyettes osztályfőnök. Most, így írásban is, ismét megköszönöm az eddigi segítségüket, és ígérem, hogy a 7. osztályban is legjobb tudásom szerint segítem majd a gyerekek munkáját.

 

- A fényképrendeléseket legyenek szívesek leadni az irodába. Lehetőleg zárt borítékban legyen a pénz és a kitöltött fényképrendelő nyomtatvány.

- Az OKÉV kérdőíveket szerdára kérjük vissza. (Aki nem volt a szülőin, annak kedden küldöm haza.) Zárt borítékban küldjék, ne írjanak rá nevet, csak évfolyamot. Még az osztály sem kell.

- A szerdai OKÉV mérés után 12 órakor hazamehetnek a tanulók, ha van erről igazolásuk. Akinek nincs, az a 6. óra végéig a napköziben marad. Aki amúgy is napközis, 16 órakor megy haza, hacsak nincs kikérője.

- A mérésre mindenki hozzon számológépet (ezeket kedden igyekszünk összeszedni és szerdán megkapják), valamint tollat és vonalzót.

- Az osztálykirándulás június 3-án, pénteken lesz. Székesfehérvárra megyünk külön busszal. Erről még a kirándulás előtt részletes tájékoztatót adok. Aki még nem fizette be a kirándulás árát, kérem, mihamarabb tegye meg! Aki nem küldte vissza a kis papírt (a gyerek és a szülő telefonszáma, TAJ-szám, nyilatkozat a kirándulásról és a fényképekről), legyen olyan kedves és küldje be!

- A könyvtári könyveket június 6-10-ig kérjük visszahozni a könyvtárba.

- A ballagás június 11-én (szombat) 10.30-kor lesz. A megjelenés kötelező – tanítási napnak számít (helyette június 13-án nem jövünk). Hogy pontosan mikor jöjjenek be aznap, előtte megbeszéljük. A ballagás előtt közösen feldíszítjük a 110-es termet, majd az ünnepély végén a gyerekek hazamennek. A díszítéshez kérnék virágokat, zöldet, stb. Szülői segítséget is örömmel fogadok a díszítésben J

A ballagás napja tanítási napnak számít, ha valaki hiányzik, igazolni kell.

- Június 13-án (hétfőn) nincs tanítás – a ballagás szombatja miatt.

- Június 14-én lesz a felsős sportnap (az időjárásnak megfelelő sportos öltözékben jöjjenek).

- Június 15-én lesz az utolsó tanítási nap. Az aznapi órarendet még megbeszéljük.

- Június 16-án már nincs tanítás, a gyerekek számára elkezdődik a szünet.

- A nyári napközi a Hajós Általános Iskolában lesz. Aki kér róla tájékoztatást kérem, jelezze.

- A tanévzáró ünnepély június 17-én 18 órakor lesz.

 

Üdvözlettel: Főző Attila

süti beállítások módosítása